Begrafenisverzorging Barneveld

Begrafenisverzorging Van Asselt verzorgt begrafenissen in Barneveld, in de omgeving van Barneveld en waar u dat wenst.


Waarom kiezen voor Begrafenisverzorging Van Asselt in Barneveld?

Kwaliteit en aandacht voor uw persoonlijke wensen staan bij ons hoog in het vaandel. Tevens hanteren wij lage kosten en zijn daarom een goedkope begrafenisonderneming in Barneveld. Op onze website kunt u online de kosten van een uitvaart berekenen voor een begrafenis in Barneveld of een andere plaats in de regio. Als u een uitvaartverzekering / begrafenispolis of deposito heeft, is het mogelijk om de begrafenis door ons te laten verzorgen.

Roelof van Asselt

Roelof van Asselt, begrafenisondernemer bij Begrafenisverzorging Van Asselt, heeft jarenlange ervaring in de uitvaartzorg als overledenenverzorger en als uitvaartleider. Roelof van Asselt heeft onder andere gewerkt bij uitvaartvereniging ´De Laatste Eer´ in Barneveld. In 2009 is hij een eigen begrafenisonderneming gestart voor Barneveld e.o.. Wij verzorgen veel kerkelijke begrafenissen omdat wij vanuit een christelijke levensovertuiging werken. Ook als u een andere levensovertuiging heeft, kunnen wij de begrafenis verzorgen. Wij verzorgen alleen begrafenissen en geen crematies.

Wij verzorgen de gehele begrafenis.Hierbij kunt u denken aan het vastleggen van de begrafenis bij de gemeentelijke begraafplaats ´De Plantage´ in Barneveld, een voorganger of huur van een kerkgebouw of het rouwcentrum in Barneveld, het rouwvervoer, bezorgen van de kist, de aangifte van overlijden bij de gemeente Barneveld of daarbuiten, afwikkeling van de verzekering, verzorgen en opbaren van de overledene, drukken van de rouwkaarten en liturgie, bloemen, dragers, nazorg, etc. 

Voor het melden van een sterfgeval kunt u ons dag en nacht bereiken op: 06-26248611.