Welkom op de website van Begrafenisverzorging Van Asselt

Wellicht bezoekt u deze website uit belangstelling of omdat u informatie wilt over de verzorging van een begrafenis. U kunt zich op deze site over de verschillende mogelijkheden laten informeren. Mocht u liever een afspraak maken, dan komen wij graag bij u langs. U kunt ons daarvoor telefonisch of per e-mail benaderen. Als er een dierbare overleden is, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. 

Vanuit onze christelijke levensovertuiging verzorgen wij de uitvaart. Wij doen dit op een respectvolle manier. Wij zullen iedereen in hun waarde laten en met respect behandelen, ongeacht hun levensovertuiging.

€ 150,- Korting op de totale nota? Schrijf u gratis in!

U kunt u ook inschrijven in het register van Begrafenisverzorging Van Asselt. U hoeft alleen het contactformulier in te vullen en alle bewoners van uw adres zijn ingeschreven. De nabestaanden ontvangen na het overlijden 150 euro korting op de totale nota mits Begrafenisverzorging Van Asselt de uitvaart verzorgt. U kunt ook telefonisch of per e-mail een inschrijving aanvragen. Na uw inschrijving ontvangt u een schriftelijke bevestiging met het gratis boekje "Mijn Laatste Wensen". 
Schrijf u hier gratis in

 

Verzekeringen

Het is mogelijk om via Begrafenisverzorging Van Asselt een verzekering af te sluiten. Wij vinden het belangrijk om de mensen goed te infomeren. Daarom hebben wij in Nuvema Uitvaartverzekeringen een goede partner gevonden. Bij hen kunt u een polis afsluiten en u volledig laten informeren. Op het polisblad komen onze gegevens te staan zodat u ook weet dat wij de begrafenis verzorgen. Ook kunt u bij Nuvema alvast een geldbedrag storten wat uitsluitend gebruikt mag worden voor een begrafenis. Kijk voor meer informatie op www.nuvema.nl

Mocht u elders een verzekering hebben afgesloten en wilt u dat wij de begrafenis verzorgen, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Roelof van Asselt

Roelof van Asselt

Dag en nacht bereikbaar!


Telefoon: 033 - 258 61 20


Mobiel: 06 - 26 24 86 11